gallery/hms-2 blauw

Harma's Management Services

Over ons

 

Harma’s Management Services is een bedrijf in de zakelijke dienstverlening, een eenmanszaak zonder verder personeel.

 

Het bedrijf richt zich op management services in de breedste betekenis van het woord management services. In eerste instantie biedt het bedrijf notuleerservice, vertaalbureau en ad interim office managementschap, daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid van Telemarketing.

 

De zakelijke dienstverlening heeft mij altijd erg aangetrokken en de keuze voor de opleiding van directie secretaresse bij het instituut Boerhave was dan ook snel gemaakt. Na het behalen van mijn diploma heb ik zeer ruime ervaring opgedaan in verschillende onderdelen van de zakelijke dienstverlening. In de loop van mijn carrière heb ik mij verder ontwikkeld en mijn HBO diploma Office Management behaald. In 2016 heb ik de 2-daagse training notuleren met de laptop met succes gevolgd. Momenteel maak ik veel persoonlijke ontwikkelingen door in de telemarketing service, het ontwikkelen van verkoop technieken, acquisitie. Tevens besteed ik veel tijd aan het ontwikkelen van verdere efficiency op het gebied van management ondersteuning met behulp van de nieuwste software, het werken met MS Office 365, in combinatie met MS Office 2016 en “working in the cloud”.

Na 30 jaar in loondienst te hebben gewerkt, merk ik dat het momenteel zeer moeilijk is weer een baan te vinden, dus heb ik voor mezelf op een rijtje gezet, waar ben ik goed in, wat heb ik te bieden en ben ik ook buiten het secretaresse vak op zoek gegaan, ook voor mijn eigen ontwikkeling als zakenvrouw.

Zo is het idee geboren om een management services bureau te beginnen, waarbij ik mijzelf aanbied als notulist en vertaler, marketeer en management assistent, daar ik hierin zeer veel ervaring heb en mijn kwaliteiten te gelde kan maken. De klanten zijn bedrijven die het notuleren van vergaderingen en het vertaalwerk en dergelijke uitbesteden aan derden. Alsook bedrijven die graag een assistent op afstand wensen en producten op afstand wensen te verkopen.

 

DIENSTEN

 

  • Notuleren

  • Vertalen Engels-Nederlands, Nederlands-Engels

  • Correspondentie

  • Agendabeheer

  • uitwerken op band ingesproken verslagen

  • Mailing

  • Telemarketing

  • virtuele assistent / afsprakenmaker op afstand

 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van door ons dagelijks geleverde ondersteuning